Breaking News

Breaking News!

Bulacu – mişcare inteligentă

Ian 30, 2017

Romulus Bulacu îşi începe cu dreptul mandatul de parlamentar. Cel puţin din punct de vedere organizatoric, deocamdată. A reuşit să coopteze în echipa de la biroul senatorial doi tineri loiali, echilibraţi, responsabili, conectaţi la evenimentele din judeţ şi nu numai. Senatorul s-a dovedit a fi din acest punct de vedere un bun strateg şi nu ar fi exclus să-i dea mat Regelui. Pentru alegerea făcută, Bulacu merită sincere felicitări.

 

Şedinţă tensionată

Surse demne de încredere afirmă că şedinţa aleşilor judeţeni va fi una cu numeroase dezvăluiri venite chiar din partea preşedintelui Rădulescu. Se vor spune lucruri grele, vizată fiind guvernarea galbenă şi afacerile nu tocmai ortodoxe derulate de anumiţi indivizi care pozează în mici sfinţişori. Aşteptăm cu maxim interes dezvăluirile!

Exodul primarilor

Zilele trecute, primarul unei localităţi vâlcene număra pe degete colegii de partid care nu au făcut pasul spre social-democraţi. Alesul lua serios în calcul să părăsească tabăra galbenă, nemulţumit de rezultatele obţinute de partid la recentele confruntări electorale. Omul s-a arătat nemulţumit că, deşi a obţinut un scor bunicel pentru tabăra lui Buican, n-a primit nici măcar un amărât de telefon de mulţumire din partea vreunui liberal.

Barfe, Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,