Breaking News

Breaking News!

Bike Fest Damila Măciuca a animat Valea Cernei

Mai 02, 2017

Ajuns la cea de-a VI-a ediţie, tradiţionalul concurs de ciclism din localitatea Măciuca este organizat de Damila şi Fundaţia Dumitru Drăghicescu împreună cu Federaţia Română de Ciclism, sub numele Bike Fest 2017 Damila Măciuca. Concursul a adus laolaltă peste 150 de iubitori ai acestui sport, amatori sau profesionişti, uniţi de dorinţa de a petrece 1 mai într-un mod plăcut, în cadrul unei comunităţi primitoare şi active: comunitatea locală din comuna Măciuca, jud. Vâlcea. Participarea la concursul de ciclism nu a implicat nicio taxă de participare. Participanţii au ales între două curse: cursa de 40 de km, desfăşurată pe traseul Măciuca – Giuleşti – Oteteleşiu – Bălce?ti – Otetele?iu – Valea Mare – Măciuca şi cursa de 24 de km, pe traseul Măciuca – Giule?ti – Valea Mare – Măciuca. Fiecare din cei prezenţi la linia de start a primit un kit de concurs constând în tricou, număr de concurs, cip de cronometrare, precum şi diferite produse oferite de sponsorii Weber, Bramac, Boromir şi Forest Retreat & Spa. Tuturor celor care au reuşit să treacă linia de sosire, le-a fost acordată medalia de finisher.

Află câştigătorii!

Câştigătorii sunt: Cursa 40 km Locul 1: Enache Dorin Marcel – timp: 01:01:00.567 Locul 2: Marin Cristian – timp: 01:01:00.570 Locul 3: Bonteanu Ionel Eusebio – timp: 01:01:00.573 Cursa 24 km Locul 1: Giulescu Ştefan-Doris – timp: 00:46:11.573 Locul 2: Enache Stelian – timp: 00:46:15.287 Locul 3: Ni?u George Cristian – timp: 00:47:41.350 Au mai fost premiaţi pentru curajul lor: Matican Theodor, paralimpic, 00:51:15.793 Florina Teodorescu, viitoare mamică, gravidă în 4 luni Puican Tudor, cel mai tânăr participant, 7 ani. Evenimentul Bike Fest Maciuca 2017 face parte din campania aniversară Damila 25, campanie care marchează 25 de ani de activitate Damila şi are ca scop implicarea activă în viaţa comunităţii locale.

Alte acţiuni din campania aniversară Damila

Alte acţiuni din campania aniversară Damila 25 ce urmează să se realizeze sunt: renovarea unei secţii din cadrul Spitalului de Obstetrică Ginecologie Râmnicu Vâlcea, susţinerea sărbătorilor locale tradiţionale Zilele Râmnicului, Ziua localităţii Măciuca şi Cocoşul de Hurez. „Mulţumesc participanţilor, celor care astăzi au călătorit kilometri mulţi până la Măciuca (judeţ Vâlcea) pentru a face parte dintr-un proiect sportiv, pentru o generaţie mai bună, mai calmă, mai toleranta, mai înţeleaptă, mai dreaptă, mai frumoasă, mai iubitoare! Am preţuit fiecare zâmbet, fiecare speranţă, fiecare efort! Nu am acest privilegiu în fiecare zi! Competiţia pentru curaj a fost preferata mea. Proba a fost câştigată de un tânăr paralimpic, urmat de o viitoare mămică, însărcinată în patru luni şi de un copil ambiţios de numai 7 ani. Toţi au participat la cursa de 24 km. Au fost emoţii, trăiri sincere, ale unor oameni buni, iubitori de sport, de dreptate, pentru o comunitate mai bună. Mulţumesc celor 15 voluntari datorită cărora participanţilor la concurs nu le-a lipsit nimic în zonele de hidratare şi alimentare”, a declarat Mihaela Rovenţa, director general adjunct.

Despre Damila

În luna aprilie 2017, compania vâlceană Damila, producător şi distribuitor pe piaţa produselor din oţel şi a materialelor de construcţii din România, a împlinit un sfert de secol de activitate. Damila, societate comercială cu capital privat, 100% românesc, înfiinţată în anul 1992, ocupă un loc important pe piaţa materialelor de construcţii şi finisaje din România, având rol de producător, importator şi distribuitor, pentru produsele pe care le comercializează. Pentru mai multe informaţii vizitaţi: www.damila.ro

Flash centru, Stirea zilei

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: