Breaking News

Breaking News!

Afacerile vicelui sub umbela tatălui

Apr 23, 2018

Achiziţii ciudate în mai multe primării vâlcene. Societatea care aparţine tatălui unui viceprimar a obţinut, prin încredinţare directă, într-un timp record mai multe contracte care ridică semne de întrebare. Tatăl vicelui pare a fi un antreprenor multilateral dezvoltat, dacă ţinem cont de serviciile prestate. Alesul care şi-a băgat tatăl la înaintare a fost recent declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate, iar firma livrează marfă către primari indiferent de coloratura politică. Mai mult decât atât, chiar şi mai multe instituţii vâlcene au achiziţionat, tot prin încredinţare directă, produse de la societatea respectivă.

 

Urmărit de ghinion

Primarul unei localităţi vâlcene a plecat zilele trecute către un minister. Pe drum, personajul nostru şi-a amintit că uitat ştampila instituţiei, absolut necesară pentru încheierea unui contract. Aşa că, alesul nostru l-a rugat pe un subaltern să se întâlnească în Piteşti, stabilind să se întâlnească într-un Peco. În cele din urmă, cei doi s-au întâlnit iar primarul a pornit încrezător spre Bucureşti. După numai câţiva kilometrii parcurşi a făcut pană. Şi-a rechemat subalternul şi a decis să se întoarcă la primărie.

Director pe făraş

A stat cocoţat ani buni în fotoliul de director. Gurile rele şuşotesc pe la colţuri că un influent personaj ar avea zilele numărate în funcţie din cauza unui scandal izbucnit încă de anul trecut. Directorul vizat ar fi dat deja cu subsemnatul pe la mai multe instituţii ale statului şi cineva din anturaj i-ar fi şoptit că s-a luat în serios în calcul demiterea. Vom vedea!

Barfe, Zvonuri

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete:,