Breaking News

Breaking News!

100 locuri de muncă la cules de mazăre în Danemarca

Ian 15, 2018

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza în a doua jumătate a lunii februarie 2018, la Râmnicu Vâlcea, jud. Vâlcea, selecţia locurilor de muncă pentru sectorul agricol – cules mazăre – 100 de locuri oferite de firma GREENPEAS din Danemarca.

Cerinţele locului de muncă: vârsta minimă 18 ani; munca fizică grea, indiferent de climă

Durata contractului:  iunie – octombrie 2018; program de lucru 30-40 ore; 6 zile/săptămână.

Limba străină: aplicanţii să cunoască limba engleza nivel minim, dar nu constituie o cerinţă obligatorie

Plata muncii:  plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă în lădiţe, caserole cu gramaj specific. Salariul este 0.6 euro brut/kg + 12,5% alocaţie de concediu. Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze. Mai multe informaţii despre impozite: http://www.skat.dk

Alte beneficii: cazarea se face în rulote; în camping sunt disponibile: bucătărie, sală de mese, toalete, baie cu duşuri, maşini de spălat, internet Wireless . Taxa de cazare plătită de lucrător/pe zi este de 8 euro şi acoperă inclusiv gazul, apa şi electricitatea. Transportul dus-întors România-Danemarca este în responsabilitatea lucrătorului. Pentru transportul de la locul cazării la locul de munca sau pentru cumpărături, angajatorul va pune la dispoziţia lucrătorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoană; opţional, lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă. Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

Mod de aplicare: candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română sau în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: work@greenpeas.dk.

Termen limită pentru trimiterea aplicaţiilor – 20 februarie 2018.

Instrucţiunile de aplicare se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselecţia aplicanţilor se face de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor pre-selectate se va face de către consilierul EURES.

Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE: Pe pagina de facebook a AJOFM Vâlcea sau la sediul agenţiei din Rm.Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. III, cam. 302, Compartiment EURES, dl. Liviu Cochirlea – consilier EURES, telefon: 0350419715.

Flash centru, Local

Despre autor

Informatie in curs de actualizare
Etichete: